Raed Arafat închide microfoanele?

Raed Arafat a spus că în opinia lui, ar închide microfoanele celor care îl contrazic. Raed Arafat se transformă ușor, ușor în Yasser Arafat. Numai că România nu este Organizația pentru Eliberarea Palestinei. România este stat al UE, adică stat e drept. A închide microfonul presei ca să înceteze contrazicerile înseamnă să nu mai întorci ceasul mecanic, sperând că nu va trece timpul dacă stă ceasul.

Raed Arafat este cetățean român. A dobândit cetățenia, are drepturi depline, dar nu înțelege democrația.

Sunt tot mai multe cereri ca profesorii și medicii care au opinii contrare lui Arafat să fie anchetați de Corpul de Control al Ministrului Educației, respectiv de Colegiul Medicilor.

Doctorul Arafat ar trebui să vadă ce nu a mers bine în mesajele publice. Ar trebui să îl întrebe și pe Valeriu Gheorghiță.

Dacă Italia, soră latină are 85% vaccinați, la noi de ce nu e așa? În mod clar, ceva s-a petrecut. Cei ce se opun vaccinului oare au fost mai buni? Greu de spus.

Raed Arafat a analizat mesajele Guvernului? Oare cât au făcut în raport cu cât au costat?

Sincer, între doctorul Monica Pop care spune că vaccinații pot transmite viruși și Klaus Iohannis, profesor de fizică, politician care garantează că vaccinarea bate pandemia, unii nu îl pot crede pe Klaus Iohannis, chiar dacă e Președintele României. Este libertatea fiecăruia să creadă în cine vrea. Niciodată nu voi afirma” e bine să te vaccinezi” sau ” e bine să nu te vaccinezi”. Dar pot să decid singur pentru mine ce să fac.

Cred că și vaccinații trebuie să respecte restricțiile ca și nevaccinații. Adică, un vaccinat nu are o super-imunitate. Poate face o formă ușoară dar o poate și transmite mai departe.

În mod clar, obligativitatea certificatului verde va spori suspiciunile și opoziția la vaccinare.

Doctorul Arafat poate să gândească ce vrea, în privința microfoanelor. Întâmplarea face ca un articol din Constituția României să prevadă expres: nicio publicație nu poate fi suprimată. Deci, niciun microfon al presei nu poate fi închis.

Lasă un comentariu