miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăSportRoger Federer a spus...

Roger Federer a spus „Adio” tenisului mondial

Asul tenisului mondial, elvețianul Roger Federer a decis ca la 41 de ani să se retragă din tenis, sportul alb care l-a consacrat. Retragerea va avea loc după turnelui Laver Cup de la Londra din perioada 23-25 septembrie 2022. Elvețianul și-a trecut în palmares câștigarea a nu mai puțin de 20 de turnee de Grand Slam.

După o carieră impresionantă, Rafael Nadal, rivalul lui de la terenul cu fileu (s-au întâlnit de 42 de ori direct, Nadal câștigând de 24 de ori) i-a adresat un mesaj cu adevărat emblematic:

Dragă Roger, prietenul și rivalul meu. Mi-aș fi dorit ca această zi să nu vină niciodată. Este o zi tristă pentru mine și pentru toată lumea sportului. Ți-am spus asta personal când am vorbit și acum aici, în scris

A fost o plăcere și o onoare să împart acești ani cu tine, să trăim o mulțime de momente minunate pe teren și în afara lui.

Vom mai trăi multe momente împreună în viitor, mai sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem împreună, știm asta.

Deocamdată, îți doresc multă fericire alături de soția ta Mirka, copiii tăi și familia. Să te bucuri de tot ce te așteaptă. Ne vedem în Londra

Clubul Real Madrid s-a oferit să organizeze un meci de retragere pentru Roger Federer, în care acesta să joace cu rivalul spotiv dar și prietenul său . Rafael Nadal. Astfel, clubul madrilen ar putea organiza meciul cu nu mai puțin de 80 000 de spectatori după ce Arena „Santiago Bernabeu” va avea gata terenul retractabil care va permite pe lîngă fotbal și meciuri de baschet și tenis.

- Publicitate -

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Noutati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.