AcasăAfaceriSisteme de securitate: Soluția potrivită pentru protecția proprietăților

Sisteme de securitate: Soluția potrivită pentru protecția proprietăților

- Advertisement - magazin online de cadouri

Este un sistem de securitate cu adevărat necesar? Merită să cumpăr unul? Care sunt beneficiile unui sistem de securitate și cum mă poate ajuta să mă protejez?

Dacă aceste întrebări nu îți dau pace, ai ajuns în locul potrivit pentru a găsi răspunsurile pe care le cauți. 

Beneficiile unui sistem de securitate sunt, oarecum, evidente. Previn intrările prin efracție (jefuirile) și apelează echipe de intervenție când e nevoie. Astfel, îți apără integritatea proprietății, bunurile valoroase și pe cei dragi ție. Însă sistemele noi pot face mai multe lucruri și au mai multe beneficii datorită tehnologiilor inovatoare. Ca să înțelegi mai bine cum funcționează și cum te ajută, ai mai jos o listă cu beneficiile unui sistem de securitate.

Beneficiile unui sistem de securitate

Un sistem de securitate vine la pachet cu o mulțime de avantaje. Pe lângă sentimentul plăcut pe care-l vei avea atunci când vei ști că fiecare colț al proprietății voastre este protejat de un astfel de sistem, vei putea avea o imagine clară asupra spațiilor tale chiar și atunci când nu ești acasă.

  • Protecție și securitate

Acesta este principalul motiv pentru care achiziționezi un sistem de securitate. Deși în ultima perioadă rata intrărilor prin efracție în locuințe a scăzut puțin, riscul tot este prezent. Un studiu făcut de FBI a arătat că 1 din 3 locuințe fără sistem de securitate cad pradă jefuitorilor. În schimb, doar 1 din 250 de locuințe care au sistem de securitate instalat au fost jefuite.

  • Protecție împotriva incendiului

Deși majoritatea persoanelor se gândesc că sistemele de securitate îi protejează doar împotriva hoților, asta nu este adevărat. Într-adevăr, ăsta e rolul sistemelor de detecție și alarmare la efracție. Însă un sistem de securitate complet conține și sisteme de detecție și alarmare la incendiu.

Nu se știe ce se poate întâmpla și un foc izbucnește. Însă detectoarele din sistemul de securitate pot detecta fum, gaze sau schimbarea temperaturii. Pot să alarmeze pompierii ca să acționeze cât de rapid posibil pentru împiedicarea daunelor.

  • Scăderea costului pentru asigurări

Firmele pentru asigurări oferă reduceri celor care au un sistem de securitate instalat în locuință și/sau în perimetrul acesteia. Practic, le dovedești că și ție îți pasă de integritatea locuinței ți vrei să previi posibilele evenimente neplăcute.

Și, dacă tot vorbim de costuri, dacă ai un sistem de securitate instalat în locuință, valoarea acesteia crește. Asta e mai degrabă cazul sistemelor prin cabluri, care sunt fixe, iar dacă te muți rămân în locuință. În schimb, poți lua cu tine sistemele de securitate wireless.

  • Monitorizare de la distanță

Când ești plecat, nu știi cine ce face în locuință. Poate ai animale de companie sau vârstnici cu anumite nevoi și nu are cine să îi supravegheze. Sau poate vrei să vezi cum se comportă dădaca cu copilul/copiii tăi. Ei bine, camerele video din sistemul de securitate îți permit să faci asta de oriunde, oricând, de pe orice device.

Unii hoți pot bate la ușă și, dacă răspunde cineva, pretind că au o ofertă sau le spun altă scuză. Însă, de fapt, vor să vadă dacă locuința sau persoanele au anumite vulnerabilități. În situația în care părinții sau bunicii stai singuri, camerele video din exterior îi pot ajuta să vadă cine este la ușă. Astfel, nu trebuie să deschidă ușa unei persoane necunoscute și dubioase.

  • Îți oferă liniște și pace

Fie că ești în vacanță, la muncă sau în confortul casei tale, știi că locuința îți este protejată. Iar dacă ți se pare ceva suspect, te poți uita pe camere ca să vezi ce se întâmplă de fapt. Bunurile tale valoroase și ale celor dragi, cât și integritatea vieților acestora sunt mult mai protejate.

Alege sistemul de securitate potrivit pentru nevoile și preferințele tale

Sistemul de securitate potrivit este acela care îți adresează vulnerabilitățile locuinței și de fortifică. De asemenea, e important ca dispozitivele (detectoare de mișcare, fum, camere de supraveghere etc.) să fie de calitate. O singură investiție plus câteva lucrări de mentenanță îți asigură protecția permanentă a proprietății și a celor dragi.

De la sisteme simple la sisteme complexe, poți alege din diferitele oferte de pe piață. La A-Tech poți alege dintr-o gamă largă de sisteme și dispozitive, croite pentru tine și locuința ta. Iar dacă nu știi de ce ai mai exact nevoie, nu trebuie să mai citești articole ca să îți dai seama. Inginerii de la A-Tech te vor consulta gratuit și îți vor evalua locuința pentru a descoperi punctele slabe. Cere o ofertă de preț și află ce dispozitive și sisteme de securitate îți vor proteja proprietatea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele

magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max
Tradesilvania

Taxi Heathrow

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

ITexclusiv.ro