Smart Home Concept – proiecte de case pentru ca un vis să devină realitate

Fiecare persoană are un moment în viață în care vrea să treacă în etapa următoare, aceea de a avea o casă a lui. De la un moment dat prioiritățile se schimbă și intervine nevoia de confort propriu mai ridicat și viitor, într-o oarecare măsură, asigurat. Decizia construirii unei case este o bucurie și încântare pentru cei care vor să facă pasul acesta, în special pentru cuplurile de proaspăt căsătoriți. Totuși, acest proces nu este tocmai ușor și necesită anumite informații pe care nu toată lumea le deține, pentru ca proiectul să fie cu adevărat mulțumitor la final.

Pentru ca acest proces să fie mai ușor și pentru siguranța că rezultatul va fi cel așteptat, echipa Smart Home Concept pune la dispoziția clienților proiecte de case. Aceștia oferă și servicii de construcție, la care prețul este stabil încă de la început, fără pierderi de material. Este o echipă care te poate scăpa de anumite griji, astfel încât să te bucuri din plin de acest proces. Casa visurilor – un vis concretizat cu ajutorul Smart Home Concept.

Proiecte pentru diferite tipuri de case

Pe site-ul lor sunt pezentate o varietate de proiecte de case, cu diferite utilități. În funcție de ceea ce își dorește clientul poate vedea proiecte case cu mansardă, cu etaje, duplex, de un singur nivel și multe altele. Fiecare persoană cunoaște necesitățile și utilitățile de care are nevoie, precum și de suprafața necesară, în funcție de câți membri are familia.

Fiecare proiect de casă de pe site poate fi modificat de client împreună cu echipa, fără costuri suplimentare.  Aceste costuri apar doar în cazul în care suprafața de lucru se extinde. Modificările pot fi cu privire la compartimentarea camerelor, numărul băilor, poziționarea ușilor și a geamurilor și alte aspecte. Pentru proaspeții căsătoriți, una din cele mai bune variante o reprezintă categoria de proiecte case mici deoarece acestea dețin spațiul necesar pentru o nouă familie și costurile pentru mobilare și amenajare sunt mai scăzute.

Asistență și ajutor pe tot parcursul proiectului

Echipa Smart Home Concept este alături de clienți pe tot parcursul lucrării și cel mai important, casa este predată la termenul stabilit. Construierea unei case necesită numeroase avize și documente semnate pentru ca aceasta să poată fi realizată. Acest aspect semnifică faptul că trebuie să faci drumuri spre diferite instituții, ceea ce necesită foarte mult timp, de care probabil nu dispui. Un parteneriat de acest gen cu echipa Smart Home Concept te scapă de toate aceste griji, deoarece ei se ocupă de fiecare detaliu în parte.

Aceștia te îndrumă și te sfătuiesc pe tot parcursul priectului, astfel încât să iei deciziile dintre cele mai corecte, fără să ai regrete mai apoi. Pentru a vizualiza toate proiectele de case disponibile accesează site-ul și pentru a contacta reprezentanții trimite e-mail la adresa office@smarthomeconcept.ro.

Lasă un comentariu