Solicita un credit cu aplicare online promotional si du-ti planurile de toamna la bun sfarsit!

Odata cu trecerea concediilor si a verii, multi dintre romani incep sa schimbe destinatia banilor si sa investeasca in renovarea locuintei, astfel ca demareaza diverse proiecte de imbunatatiri mai mari sau mai mici, in functie de nevoile fiecaruia.

Spre exemplu, nu foarte putini sunt aceia care, pentru a-si pregati locuinta pentru sezonul rece si a se asigura ca vor avea parte de o iarna calduroasa si facturi mai mici pentru agentul termic, isi izoleaza balconul sau isi instaleaza propria centrala de apartament. Ori, in functie de caz, o inlocuiesc pe cea veche cu una mai moderna si mai economica.

Pentru planurile tale de toamna, indiferent care ar fi acestea, Provident Financial Romania ti-a pregatit o promotie speciala – un credit cu aplicare online cu rate fixe saptamanale incepand de la doar 19 lei si pana la 79,04 lei, in functie de suma imprumutata.

Credit cu aplicare online promotional, de toamna, de la Provident Financial Romania:

  • Sume cuprinse intre 1.000 de lei si 4.000 de lei;
  • Termene de 62 de saptamani si 74 de saptamani;
  • Comisionul de analiza dosar, doar 60 de lei;
  • Serviciul de gestionare la domiciliu, numai 10 lei/saptamana.

Conditiile de eligibilitate privind aceasta Promotie lansata de Provident Financial Romania sunt urmatoarele:

  • Rata dobanzii, 18.8% – clientul figureaza cu venit declarat in cadrul Agentiei Nationale de Administratie Fiscala (ANAF) sau este pensionar si are istoric in cadrul Biroului de Credite;
  • Rata dobanzii, 33.8% – valabila pentru toti ceilalti clienti.

In ceea ce priveste conditiile minime de eligibilitate pentru un credit cu aplicare online in general, acestea raman neschimbate:

  • Persoana majora, care a implinit varsta de 18 ani;
  • Persoana cu cetatenie romana si adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei (aceeasi cu cea din cartea de identitate);
  • Venit fix lunar, dovedibil (prin intermediul adeverintei de salariu, al talonului de pensie sau printr-o interogare de la ANAF, pe care Provident o poate realiza cu acordul tau);
  • Un numar de telefon valabil.

Promotia de toamna Provident se desfasoara in perioada 17 august – 27 septembrie 2021, inclusiv, iar Regulamentul complet al acesteia este disponibil aici. Tot in cadrul paginii web respective vei gasi si un exemplu reprezentativ, pentru a intelege mai bine mecanismul Campaniei.

De asemenea, in pagina promotiei poti completa si formularul de solicitare a unui credit cu aplicare online aferent Promotiei de toamna. Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi campurile formularului cu datele tale de contact personale (Nume, Prenume, Mobil, Telefon fix – optional, Email), iar in cel mai scurt timp vei fi contactat telefonic de catre un reprezentant Provident. Acesta va prelua solicitarea ta si va face tot posibilul sa te ajute in vederea unei solutionari favorabile a acesteia.

Impreuna cu Provident rezolvi totul mai usor, oricare ar fi planurile tale de toamna!

Pentru obtinerea de informatii suplimentare privind Promotia de toamna Provident, Participantii se pot adresa Organizatorului, pe intreaga durata a Campaniei, la telefon: 021 9877 (numar cu tarif normal).

Lasă un comentariu