Stai mult cu ochii în laptop? Adoptă o postură corectă, cu un fotoliu de masaj

Date:

Zi de zi munca te solicită să stai în fața unui laptop. În timpul liber faci asta și de plăcere, astfel încât cumulat ajungi să petreci zilnic ore nenumărate în fața ecranelor. Pe lângă multiple alte efecte negative, începi să resimți, cel mai probabil, durere de spate și ai tendința să menții o postură incorectă a spatelui. Masatto cu alte sale fotolii de masaj te poate ajuta. Iată cum!

Șină SL pentru masaje ce urmează linia corpului

După o zi de muncă și altele care se repetă la indigo tot ce îți mai poți dori este să te relaxezi și să îți redescoperi starea de bine. Să fii tu, din nou, cel energic și plin de viață, pus pe glume și o prezență solară între prieteni. Masajele sunt binevenite. Oricând, dar mai ales pentru cei care au o muncă sedentară. Și când vorbim despre arta masajelor adaptată pentru oamenii moderni vorbim automat despre Masatto.

Brandul acesta a creat prin fiecare fotoliu de masaj o experiență a stării de bine. Șina de tip SL permite ca mecanismul complex din spatele acestor fotolii să maseze profund, precis, de-a lungul liniei corporale. Adică masează de-a lungul coloanei vertebrale.

Vei lucra înzecit mai bine, direct din fotoliul de masaj

Pentru cine încă adoptă conceptul de work from home un fotoliu de masaj ar putea lua locul oricărui fotoliu ergonomic. Pentru că masează divin și toată forța este concentrată pe anumite zone corporale. Ce-i drept nu îți poate lua durerea cu mâna, însă masează atât de complex, încât detensionează fiecare parte din mușchii tăi.

Să lucrezi în fața unui laptop ore în șir vine la pachet cu dureri lombare de la statul pe scaun, dureri cervicale cel mai adesea. Răsfață-te cu masaje complexe, cu program special creat pentru neck and shoulders. Descoperă masajele însoțite de căldură, pernele de aer și ce presupune poziția zero gravity – îți alungește corpul, astfel încât să ajungi în punctul de imponderabilitate. Te simți ca și când ai pluti. Și toate acestea le poți descoperi într-un singur fotoliu.

Cu masaje constante vei contracara durerile, însă folosit zilnic te poate ajuta și să  corectezi postura – tendința de a sta cat mai aproape de ecran sau picior peste picior sunt situații care îți amplifică durerile de spate.

Pentru doritori Masatto livrează acasă fotoliul dorit, pentru testare, 30 de zile perioada de trial pentru a descoperi realmente the wow efect al mesajelor. Ai încerca?

Contact:

Masatto București

+40 735 518 967

Masatto Cluj

+40 756 478 789

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Noutati

Subscribe

Publicitate

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Alte stiri

5 octombrie-Ziua Educației

Ziua Educației este zi liberă pentru elevi și profesori....

Zaharia Stancu, scriitorul pe nedrept uitat

La 5 octombrie 1902, la Salcia în Județul Teleorman...

Dinicu Golescu și speranța modernizării

La 5 octombrie 1830, murea boierul luminat Dinicu Golescu....

Vaclav Havel și tradiția rezistenței

La 5 octombrie 1936, se năștea la Praga, în...