Trucuri pentru o vacanță reușită cu mașina, pentru familiile cu copii

Date:

            Cel mai probabil îți amintești acele vacanțe, de multe ori neplanificate, în care te opreai doar atunci când era planificat, aveai bagaje mici și puteai să faci orice îți dorești, la orice oră.

                Ei bine, dacă ești părinte, lucrurile sunt ceva mai deosebite acum. Vacanțele nu ar trebui să lipsească din viața voastră, doar pentru că aveți copil, din contră. Acesta îi aduce extrem de multe avantaje puiului tău, îl pregătește pentru viață, îl scoate din zona de confort, îi dezvoltă perspectiva și chiar îl face un adult mai responsabil.

                Deși, foarte multe cupluri, preferă să amâne vacanțele pentru atunci când copilul, mai crește, de fapt acestea sunt benefice, chiar și atunci când el este mic. În plus, drumul cu mașina poate fi destul de distractiv și confortabil, mai ales că voi dețineți controlul opririlor.

                Deci, cum te organizezi pentru o vacanță cu mașina atunci când ai copil?

                Este adevărat că o vacanță cu un copil este ceva mai solicitantă, însă merită efortul. Mai mult, dacă știi și cum să faci lucrurile într-un mod cât mai organizat și mai plăcut, vacanța voastră va fi una cu adevărat reușită.

                Siguranța înainte de toate

                Asigură-te înainte de toate, că mașina ta este în perfectă stare de funcționare, că nu are nici un fel de defecțiune și că ai făcut schimburile necesare, înainte de a porni la drum.

                Un alt lucru la care trebuie să fi atent, este să te asiguri că ai scaun auto bine montat în mașina, dacă puiul tău este suficient de mare să stea în el. În caz contrat folosește o scoică, pentru ca bebe să poată dormi.

                Impachetează cât mai bine

                Atunci când pleci cu copilul la drum, el are nevoie de foarte multe lucruri. Lucruri pe care înainte nu le-ai fi pus în bagaj. Să nu mai vorbim, că s-ar putea să își dorească să ia cu el și o tonă de jucării.

                Înainte de a împacheta, fă-ți o listă cu toate lucrurile de care ai nevoie, iar pe o listă separată, ce anume vei avea nevoie să îți fie la îndemână. Pentru că pe drum s-ar putea să ai nevoie de acces la anumite lucruri, deci nu le pune la fundul bagajului.

                Fă un plan

                Dacă copilașul tău este mic și are nevoie de alăptare, programează opriri dese pentru a-l putea hrăni iar dacă el este mai mare, deja îi cunoști programul. Asigură-te că are în spate loc suficient dar și unul confortabil pentru a dormi, după masă.

Nu uita și de o încărcare cu freon pe care o poți face la VROM.RO. Aceasta vă va asigura confortul de care aveți nevoie, în special în momentele în care puiul tău va vrea să doarmă.

Conduceți pe rând

                Chiar dacă puiul tău s-ar putea să fie mai atașat de tine, nu-ți lăsa soțul să conducă tot drumul. Faceți cu rândul, chiar dacă pe perioade scurte. Acest lucru, ar putea să va ușureze foarte mult călătoria.

                Ia la tine mâncare sau gustări

                Uneori plictiseala îi face pe copii să își dorească să ronțăie ceva. Cu toate că mâncatul în mașină, nu este chiar cel mai recomandat lucru pe care îl poți face, însă în anumite condiții, se pot face excepții.

Deci, pentru a te asigura că nu veți fi nevoiți să opriți și mai des decât v-ați planificat, luați la vi gustări și mâncare pentru bebe.

Succes Grup - Agentie de publicitate
Succes Grup - Agentie de publicitate
Suntem o agentie care ofera servicii de publicitate si de consultanta in mass-media, marketing, comunicare si publicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Noutati

Subscribe

Publicitate

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Alte stiri

5 octombrie-Ziua Educației

Ziua Educației este zi liberă pentru elevi și profesori....

Zaharia Stancu, scriitorul pe nedrept uitat

La 5 octombrie 1902, la Salcia în Județul Teleorman...

Dinicu Golescu și speranța modernizării

La 5 octombrie 1830, murea boierul luminat Dinicu Golescu....

Vaclav Havel și tradiția rezistenței

La 5 octombrie 1936, se năștea la Praga, în...