miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăStiri OlteniaStiri GorjUn director al unei...

Un director al unei edituri cu profil religios a aterizat cu elicopterul la Mânăstirea Lainici

Răzvan Bucuroiu, Directorul Editurii Lumea Credinței a ajuns la Mânăstirea Lainici, de pe Defileul Jiului, cu elicopterul. Se pare că Poliția ar fi întrerupt circulația ca elicopterul să aterizeze în parcarea publică amenajată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în apropierea Mânăstirii Lainici pentru mașinile care aduc pelerini.

Răzvan Bucuroiu a postat un mesaj pe Facebook, pe care l-a șters ulterior, dar care arată că a planificat și chiar a dorit să iasă în evidență, aterizând cu elicopterul la Lainici: „Am recidivat, de data aceasta la Lainici. Chestia e că începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. Joacă de băieți mari, dar ne-a cam zgalțâit în Defileu”.

În 2013, Victoraș Micula, fiul unuia din faimoșii frați Micula se deplasase în Hunedoara la Mânăstirea Prislop la mormântul lui Arsenie Boca tot cu elicopterul.

IPJ Gorj a anunțat:„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un elicopter aterizând în parcarea Mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință”.

- Publicitate -

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Noutati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.