miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăStiri OlteniaStiri DoljUniversitatea din Craiova și...

Universitatea din Craiova și Primăria Craiova lansează un parc de aventură la Craiova, cu specific militar

Studenții Universității din Craiova au reușit să construiască o nouă și specială atracție pentru Craiova. Tinerii care vor să se bucure de experiența unei distracții într-o tabără de pregătire cu specific militar vor avea ocazia să o facă în Parcul Tineretului din Craiova.

Astfel, Proiectul “Basecamp”, va fi inaugurat sâmbătă la ora 12:30, în Parcul Tineretului din Craiova. Iubitorii de adrenalină se vor putea bucura de explorarea a două trasee cu specific militar care testează atât limitele fizice, cât și limitele psihologice.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Craiova, Naval Suport Facility Deveselu și CRAF. Ideea a aparținut unui grup de studenți ai Universității din Craiova. Ideea a fost apoi dezvoltată cu sprijinul specialiștilor americani din cadrul Naval Suport Facility Deveselu. Americanii au pus la dispoziție studenților craioveni machetele grafice, planurile de realizare a traseelor și experiența unor militari de carieră.

Proiectul BaseCamp a avut finanțarea asigurată prin Centrul de Resurse și Angajament Ford. (CRAF). Acest fond a fos creat în anul 2015. CRAF este rezultatul colaborării eficiente dintre Primăria Municipiului Craiova, Ford Motor Company Fund și Asociația Pentru Educație SV Oltenia (EDUCOL). CRAF este singurul centru Ford de această natură din întreaga Europă.

- Publicitate -

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Noutati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.