USRPLUS își joacă ultima carte din istorie

USRPLUS a scos artileria grea. Pe toate rețelele sociale, liderii partidului au dat tonul atacului la colegii de coaliție din PNL. Cuțitele sunt la vedere și se folosesc la liber.

USRPLUS a intrat în ultima parte a existenței sale ca partid parlamentar. Demiterea lui Stelian Ion de către Florin Cîțu este un act la care USRPLUS nu a știut să reacționeze. Dan Barna, contestatul lider al partidului distruge partidul în fiecare zi. Nu greșesc dacă spun, că Dan Barna face treaba pesediștilor.

Dan Barna a reușit să scape de promotorii liniei dure a USRPLUS. Mai șie cineva ce fac Adrian Prisnel sau Florina Presadă? Și ca ei mai sunt și alții.

Dacian Cioloș în schimb, profită. Lui îi este util să scape de Dan Barna. Dacian Cioloș are infinit mai multă experiență decât Barna. A fost comisar european, a fost premier al României.

În mod cert, Dan Barna trebuia să își caute de lucru după ce a pierdut rușinos în fața PSD în 2019. Când toate tunurile erau pe Viorica Dăncilă, Barna nu a prins turul 2.

USRPLUS în picaj necontrolat

Este clar că la USRPLUS s-a instalat autosuficiența. Abia au avut oameni să îi pună ca prefecți. Asta, după ce PNL în care trag azi, a schimbat legea, oferindu-le prefecților calitatea de oameni politici. Dacă rămânea aceea de înalți funcționari publici, USRPLUS nu avea pe cine trimite.

Să nu mai vorbim de secretarul general al Prefecturii. PNL a inventat funcția pentru USRPLUS.

Dan Barna a ieșit azi cu o declarație care arată că nu are habar de ceea ce spune. Sau că vorbește gura fără el. S-a jurat „pe roșu” că miniștrii săi vor demisiona dacă moțiunea nu trece. Eu le zic de acum că e bine să-și adune rucsacurile. Moțiunea nu va trece.

Mai este o chestiune care îl trimite pe Barna după cafea și țigări. A te asocia cu dușmanii tăi tradiționali ca AUR și PSD ca să lovești în PNL este o imensă pierdere de imagine.

Până la urmă PSD nu vrea la guvernare, fiindcă sunt majorități locale unde PNL și PSD joacă în acceași barcă.

USRPLUS și AUR se aliază așa cum țărăniștii și legionarii s-au aliat în 1937, la alegerile parlamentare de atunci. A fost un cartele electoral care știm ce a produs.

Dan Barna lângă George Simion sunt exact ca Joachim von Ribbentrop lângă Viaceslav Molotov la 23 august 1939. Sau ca Hitler lângă Stalin. Exemplele ar putea continua.

Un lucru este sigur: partidul lui Dan Barna se prăbușeste mai rapid decât Titanicul.

Lasă un comentariu