Zanzibar, o destinație perfectă pentru concediul din 2022

Un loc în care poți să îți reîncarci bateriile și în care te vei umple de energie este Zanzibar, un arhipelag din Tanzania care a devenit o destinație de vacanță pentru tot mai mulți români. Frumusețile acestei zone au transformat Zanzibar într-un paradis turistic, iar agențiile s-au grăbit să propună oferte care de care mai atrăgătoare. Fie că vrei să te bucuri de o vacanță în doi sau de o excursie cu grupul de prieteni, e cazul să analizezi Oferte vacanță & Sejur Zanzibar, în așa fel încât să nu ratezi nicio atracție turistică și să te bucuri de prețuri cât mai convenabile, atât în ceea ce privește transportul, cât și cazarea.

În funcție de bugetul pe care îl ai poți să optezi pentru cazarea în resorturi de lux sau în resorturi mai modeste care de asemenea îți oferă priveliști nemaipomenite înspre plajele superbe din Zanzibar.

Capitala Stone Town, orașul sultanilor arabi

Capitala Stone Town este o locație pe care nu trebuie să o ratezi datorită istoriei impresionante pe care o are. Acest oraș este inclus pe lista patrimoniului universal UNESCO deoarece acolo poți să vezi 200 de uși care se remarcă prin sculptura unică în lume. Arhitectura caselor este deosebită și merită să faci un tur prin locurile în care își făceau veacul cei mai bogați zanzibarezi. Clădirile care odată adăposteau cei mai potenți financiar oameni din zonă au fost restaurate, iar astăzi sunt hoteluri în care poți să te cazezi dacă te pasionează vacanțele de lux.

Animalele de pe Discovery, chiar în fața ta

Merită să faci o vizită în Parcul Național Jozani Chwaka Bay dacă vrei să vezi în realitate animalele pe care le știai doar din documentarele Discovery. În acest parc național vei descoperi exemplare unice în lume, zeci de tipuri de fluturi și sute de specii de păsări. Ai ocazia de a vedea pe viu un adevărat parc al reptilelor, plin de șerpi și cameleoni. Unele dintre speciile pe care le vei descoperi în acest parc național sunt renumite deoarece pot fi observate numai în Zanzibar.

Petreceri cu rezonanță internațională

În ultimul timp Zanzibar a devenit o locație populară și pentru petrecerile care se organizează acolo și de la care nu lipsesc nici artiștii români. Dacă dorești să vizitezi Zanzibarul în perioada în care au loc festivaluri de muzică poți să ceri sfatul unei agenții de turism, în așa fel încât să îți organizezi concediul în zilele respective.

Măcar o dată în viață ar trebui să te gândești să pleci într-o vacanță exotică, asta pentru a descoperi noi tărâmuri care îți oferă experiențe complet noi – în culturi diferite. Zanzibar este o destinație ideală pentru a-ți petrece concediul împreună cu partenerul de viață sau cu prietenii. În resorturile de lux din Zanzibar o să ai parte de experiențe inedite care te vor încânta mai ales dacă ești un fan al extravaganței. Istoria Zanzibarului cuprinde foarte multe momente importante și remarcabile, așa că vei fi încântat să descoperi ruinele celor mai importante obiective turistice din zonă și poveștile fascinante ale acestora.

Lasă un comentariu