miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăTechZebra OneCare, serviciul care...

Zebra OneCare, serviciul care îți protejează investiția și asigură continuitatea activităților și a fluxurilor de lucru

Tehnologiile moderne reprezintă astăzi o parte integrată atât din viața noastră de zi cu zi, cât și din activitatea companiilor din toate colțurile lumii. Accesul pe care companiile din sfera industrială și nu numai le au la noile tehnologii se traduce în prezent prin eficiență și costuri mult mai bine optimizate. În ciuda faptului că noile tehnologii sunt mult mai fiabile decât cele convenționale, pot apărea situații în care bună funcționare a acestora poate fi afectată de diferite erori. Acesta este punctul în care un serviciu de mentenanță își poate dovedi utilitatea. Situațiile în care anumite echipamente tehnologice nu funcționează corect, poate însemna o discontinuitate a activităților desfășurate. În condițiile actuale, oprirea echipamentelor de lucru poate însemna pierderi semnificative, de aceea este recomandat să existe un serviciu de mentenanță cât mai performant.

Desfășurarea activităților fără întreruperi poate părea imposibilă, însă realitatea din teren poate demonstra cu ușurință contrariul. Un serviciu precum este Zebra OneCare a fost conceput special pentru acele companii care își doresc performate susținute, în absolut orice condiții. Iată așadar câteva avantaje ale alegerii unui astfel de serviciu!

Reparații specializate, efectuate de tehnicieni certificați Zebra

În timp pot apărea numeroase situații neprevăzute, ce te pot pune chiar în situația de a sista pentru scurt timp întreaga activitate a companiei. Chiar dacă acestea nu pot fi pe deplin prevenite, un serviciu precum Zebra OneCare reprezintă alegerea ideală pentru situațiile în care anumite piese ale echipamentelor de lucru se defectează brusc. Avantajul alegerii acestui serviciu reiese din faptul că reparațiile vor fi unele specializate, dat fiind faptul că la fața locului vor fi prezenți numai tehnicieni certificați Zebra. Acest lucru reprezintă de facto o garanție a calității reparațiilor efectuate.

Activitate fără întreruperi

Software-ul și echipamentele marca Zebra au fost concepute pentru a asigura un flux de lucru continuu, însă în situația apariției unor situații neprevăzute, există serviciul Zebra OneCare. În astfel de circumstanțe, o echipă certificată Zebra se va prezenta de îndată la fața locului pentru a evalua și restabili funcționalitatea echipamentelor defecte. Avantajul utilizării serviciului Zebra OneCare, reiese prin faptul că asistența tehnica vine rapid și într-o varietate de forme.

Actualizări exclusive de securitate și actualizări software autorizate de producător

Buna funcționare a echipamentelor tehnice se află în strânsă legătură cu actualizările de securitate și cele software. Este esențial ca acestea să fie autorizate de către producător (așa cum este în cazul Zebra OneCare), astfel încât noile actualizări să fie perfect compatibile cu echipamentele de lucru. Avantajul alegerii serviciului Zebra OneCare reiese și din faptul că beneficiază de actualizări software în mod constant. Securitatea și funcționarea în parametri optimi a echipamentelor de lucru moderne este strâns legată de astfel de actualizări.

Acces simplu la oferte de piese de schimb

Nu în ultimul rând, Zebra OneCare este serviciul care îți oferă acces și la numeroase oferte de piese de schimb, astfel încât reparațiile echipamentelor defecte să aibă loc cât mai curând. Mai mult decât atât, ai chiar posibilitatea de a solicita sprijin în înlocuirea echipamentelor defecte, un lucru de altfel esențial pentru restabilirea cât mai rapida a funcționalității echipamentelor de lucru.          

- Publicitate -

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Noutati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.